Blijf op de hoogte
Abonneer je op onze nieuwsbrief, onze maandelijkse blik op food en non-food kwaliteitsmanagement.
Bederfelijke levensmiddelen bewaar je bij de juiste temperatuur. Door koelen en vriezen wordt de houdbaarheidstermijn van producten verlengd. Zo voorkom je dat micro-organismen, die al in voedingsmiddelen aanwezig zijn, verder gaan groeien, ga je mogelijk bederf tegen en behouden ze hun kwaliteit.
Maar wat moet je doen als het product tijdens opslag of transport in een warme omgeving is geweest? En wat kun je doen om een afwijking in temperatuur te voorkomen? In de nieuwe e-learning ‘Temperatuurbeheersing in de koelketen in Opslag en Transport’ leer je waarom koelen een belangrijke stap is in het productieproces en wat de twee normen zijn voor koelen en vriezen. Je leert wat het verschil is tussen kalibreren, valideren en verifiëren en je leert wat je moet doen bij een overschrijding of afwijking.
Deze e-learning is niet alleen bedoeld voor medewerkers in de opslag en transport, maar is ook geschikt voor productiemedewerkers.
Bekijk de trainingspagina Temperatuurbeheersing in de koelketen. Je kan ook contact met ons op nemen via +31 (0)30 – 65 66 010 of learning@precongroup.com.
Abonneer je op onze nieuwsbrief, onze maandelijkse blik op food en non-food kwaliteitsmanagement.