Blijf op de hoogte
Abonneer je op onze nieuwsbrief, onze maandelijkse blik op food en non-food kwaliteitsmanagement.
Voedselveiligheidscultuur is een steeds belangrijker begrip geworden en is inmiddels vastgelegd in wetgeving en binnen de GFSI-normen zoals BRCGS, IFS en FSSC 22000. Het wordt beoordeeld tijdens audits en bedrijven dienen zichzelf in dit onderwerp te verbeteren. Hoe kan je hier als bedrijf invulling aan geven?
Précon heeft een cultuurmeetmodel ontwikkeld om de voedselveiligheidscultuur binnen je bedrijf te meten en kwantitatief inzichtelijk te maken hoe medewerkers de voedselveiligheidscultuur ervaren. De vragenlijst wordt uitgezet onder alle medewerkers, zodat een breed draagvlak wordt gecreëerd. Er wordt gebruik gemaakt van een bewezen vragenlijst welke snel operationeel is. Na afronding kunt je gericht verbeteracties uitzetten waarvan bij herhaling van de meting de voortgang inzichtelijk kan worden gemaakt.
Na een intakegesprek wordt er door onze consultant een vragenlijst met 42 stellingen gereedgemaakt in de talen Nederlands, Engels en Pools. Précon levert de communicatiemiddelen aan, zodat iedere medewerker in het bedrijf bereikt kan worden.
Na afronding van de vragenlijst ontvangt u een uitgebreide rapportage met de uitkomsten. Tenslotte volgt er een adviesgesprek waarin de resultaten teruggekoppeld worden en bespreken we het resultaat binnen je bedrijf met betrekking tot de voedselveiligheidscultuur. Eventuele verbeterpunten worden benoemd waarmee je, eventueel met onze ondersteuning, aan de slag kan met het maken van een plan van aanpak.
Bekijk de pagina cultuurmeetmodel of neem contact op via info@precongroup.com of +31 30 65 66 010.
Abonneer je op onze nieuwsbrief, onze maandelijkse blik op food en non-food kwaliteitsmanagement.