Blijf op de hoogte
Abonneer je op onze nieuwsbrief, onze maandelijkse blik op food en non-food kwaliteitsmanagement.
Onze bekende training ‘Voedselveiligheid (HACCP)’ is nu volledig vernieuwd! Met nieuwe verhaallijnen, werkvormen, technieken, design en beeldmateriaal is onze training weer helemaal van nu.
In de vernieuwde training verplaatst de cursist zich in zowel de rol van de consument 'het is vervelend om ziek te worden van een product’ en beantwoord de training voor de productiemedewerker de vraag: ‘hoe ga ik op een voedselveilige manier met producten om?’. Na ziek te zijn geworden van borrelhapjes gaat de cursist terug in de tijd. Zij volgt het productieproces en komt er zo achter waar in het proces iets is misgegaan en hoe hij dit kan voorkomen. De training zit boordevol interactieve oefeningen, video’s en afbeeldingen. De voorbeelden en het beeldmateriaal zijn toegankelijk en herkenbaar voor productiemedewerkers en daarom eenvoudig toe te passen in de praktijk van de cursist. Daarnaast kan de cursist op elk gewenst moment in de training informatie teruglezen en herhalen. Zoals je van ons gewend bent, komen alle belangrijke onderwerpen op het gebied van voedselveiligheid en hygiëne ook in deze nieuwe training aan bod:Abonneer je op onze nieuwsbrief, onze maandelijkse blik op food en non-food kwaliteitsmanagement.