Voedselveiligheid, de opfrisser (HACCP).
E-learning
Advies nodig?
Neem vrijblijvend contact op
![](https://www.precongroup.nl/wp-content/uploads/2024/10/deborah-vos.jpg)
Algemeen
Het is belangrijk om jouw medewerkers regelmatig de training op het gebied van voedselveiligheid. Maar elk keer dezelfde cursus, dat wil toch niemand? Vandaar de cursus Voedselveiligheid, de opfrisser (HACCP). Deze cursus heeft dezelfde inhoud als onze cursus Voedselveiligheid(HACCP) maar biedt het op een andere manier aan.
In een game- achtige omgeving moeten cursisten hun eerder opgedane kennis van voedselveiligheid toepassen. Gedurende de training moet de cursist in verschillende situaties keuzes maken om daarmee het bedrijf voedselveilig te maken.
Voor wie?
Deze training is geschikt voor medewerkers in de voedingsmiddelenindustrie die de training ‘Voedselveiligheid’ hebben gevolgd.
Video
Een korte impressie van onze e-learning:
Na het volgen van deze training is de cursist bekend met:
- Het belang van voedselveiligheid.
- De termen HACCP en CCP
- De rol van persoonlijke hygiëne in voedselveiligheid.
- Hoe voedingsmiddelen onveilig kunnen worden.
- De vier soorten besmettingen: fysisch, chemisch, microbiologisch, allergenen.
- Welke maatregelen bedrijven nemen om veilige voeding te produceren.
Onderwerpen
- Belang van voedselveilig werken
- Risico’s van besmette producten
- Wat zijn micro organismen?
- Allergenen
- HACCP
- Persoonlijke hygiëne
- Bedrijfshygiëne
- Toetsing*
* Na het succesvol afronden van de toets krijgt de cursist een certificaat
Inschrijven
Opleidingsniveau | LBO/VMBO/MBO |
Tijdsduur | 40 minuten |
Certificaat | Ja |
Prijs | € 40 excl. btw |
Talen |
![](https://www.precongroup.nl/wp-content/uploads/2024/08/hulp-nodig-bij-veilige-en-eerlijke-producten-2.jpg)
Hulp nodig bij veilige & eerlijke producten?
Onze professionals helpen je graag!