Voedselveilig werken
voor onderhoudstechnici.
E-learning
Advies nodig?
Neem vrijblijvend contact op
Algemeen
De onderhoudstechnicus / medewerker van de technische dienst heeft een cruciale rol in het waarborgen van voedselveiligheid.
Door zijn keuzes in vormgeving, constructie en materiaalgebruik kan hij helpen de risico’s op besmettingen te verkleinen maar ook werken aan machines, installaties en gebouwen zonder goede kennis van hygiënisch ontwerp brengt grote risico’s zich mee.
De module besteedt concreet aandacht aan werkzaamheden van de onderhoudstechnicus en waar tijdens constructie, onderhoud en reparatie op gelet moet worden om voedselveilig te handelen.
Vereiste voorkennis voor de training is onze e-learning cursus ‘Voedselveiligheid (HACCP)’.
Voor wie?
De online training is zowel geschikt voor de interne technische dienst als voor contractors.
Doel
- Na het volgen van deze training is de cursist bekend met:
- Voedselveiligheid en HACCP.
- De juiste manier om voedselveilig te werken.
- Belangrijke aspecten van een hygiënisch ontwerp.
Onderwerpen
- Voedselveilig handelen
- Achtergronden van voedselveiligheid en HACCP
- Hygiënisch ontwerp
- Toetsing*
* Na het succesvol afronden van de toets krijgt de cursist een certificaat
Inschrijven
Opleidingsniveau | LBO/VMBO/MBO |
Tijdsduur | 50 minuten |
Certificaat | Ja |
Prijs | € 55 excl. btw |
Talen |
Hulp nodig bij veilige & eerlijke producten?
Onze professionals helpen je graag!