Ongediertewering en -bestrijding.
E-learning
Advies nodig?
Neem vrijblijvend contact op
Algemeen
Iedere medewerker speelt een belangrijke rol bij het weren en bestrijden van ongedierte: door schoon te werken, goed te inspecteren en door ongedierte geen schuilplaats te bieden.
De inrichting en het onderhoud in een voedingsmiddelenbedrijf zijn van wezenlijk belang om ongedierte adequaat te weren en te bestrijden. In deze training leert de medewerker op een speelse manier ongedierte te herkennen en te weren. Want ongedierte komt overal voor.
Deze module besteedt vooral aandacht aan knaagdieren, insecten en vogels. De diverse maatregelen die bedrijven nemen komen aan bod, en de rol van de medewerker wordt belicht. Zo weet iedereen wat hij kan en moet doen om ongedierte buiten de deur te houden.
Voor wie?
De online training is geschikt voor iedere medewerker die werkzaam is in de voedingsmiddelenindustrie.
Doel
- Na het volgen van deze training is de cursist bekend met:
- De verschillende soorten ongedierte en hoe deze te herkennen zijn.
- Maatregelen die genomen worden om ongedierte te weren en te bestrijden.
- De rol van de medewerker in ongedierte wering en bestrijding.
Onderwerpen
- Herkennen van ongedierte
- Maatregelen om ongedierte te weren
- Rol van de medewerker
- Toetsing*
* Na het succesvol afronden van de toets krijgt de cursist een certificaat
Inschrijven
Opleidingsniveau | LBO/VMBO/MBO |
Tijdsduur | 45 – 60 minuten |
Certificaat | Ja |
Prijs | € 55 excl. btw |
Talen |
Hulp nodig bij veilige & eerlijke producten?
Onze professionals helpen je graag!