Listeria monocytogenes.
E-learning
Advies nodig?
Neem vrijblijvend contact op
Algemeen
Listeria monocytogenes is een gevaarlijke bacterie die in de voedingsmiddelen industrie voor grote problemen kan zorgen. Je hebt er vast al van gehoord en over gelezen. Waarom Listeria zo gevaarlijk is, in welke producten deze bacterie het meest voorkomt en wat je kunt doen om de kans op besmetting zo klein mogelijk te maken, leer je in deze korte training.
Doel
Na het volgen van deze training ken je de eigenschappen van de Listeria monocytogenes, weet je welke producten risico lopen op besmetting en weet je welke maatregelen je kunt nemen om besmetting te voorkomen.
Voor wie?
De online training is geschikt voor alle mensen die in een voedingsmiddelenbedrijf werken en die meer kennis willen hebben van deze bacterie. Je kunt deze training zonder voorkennis volgen!
Onderwerpen
- Wat zijn de eigenschappen van de Listeria monocytogenes.
- In welke producten komt deze bacterie voor?
- Voor wie is deze bacterie gevaarlijk?
- Wat kun je doen om besmetting te voorkomen?
- Toetsing*
* Na het succesvol afronden van de training krijgt de cursist een certificaat. Het certificaat is een voorwaarde voor deelname aan de klassikale training over microbiologie.
Inschrijven
Opleidingsniveau | Alle niveaus |
Tijdsduur | 15 minuten |
Certificaat | Ja |
Prijs | € 20 excl. btw |
Talen |
Hulp nodig bij veilige & eerlijke producten?
Onze professionals helpen je graag!