Betrokken
Hoge klanttevredenheid
Praktisch
Advies op maat
Vakkundig
Breed trainingsaanbod

Vernieuwd: e-learning voedselveiligheid, de opfrisser (HACCP)

We hebben de e-learning voedselveiligheid, de opfrisser (HACCP), volledig vernieuwd! De training is nu nog toegankelijker! Met meer illustraties, minder tekst, én volledig mobielvriendelijk.

Weet je waarom wij iedere keer onze trainingen vernieuwen? Omdat steeds dezelfde training volgen behoorlijk saai kan worden. Dan verlies je de motivatie om te leren , en de informatie blijft daardoor minder goed hangen. Door de training periodiek te veranderen, houden we de gebruikers scherp.

Wat is er nieuw?

  • Mobielvriendelijk: Of je nu een computer, tablet of smartphone gebruikt, onze training werkt soepel op elk apparaat. Zo kun je overal leren, wanneer het jou uitkomt.
  • Losse modules: De training is opgedeeld in korte, losse modules van 5 à 10 minuten. Doordat je in korte tijd een module kunt afronden, boek je snel vooruitgang. Dit geeft je een gevoel van voldoening, motiveert je om door te gaan en zorgt voor een positieve leerervaring.
  • Nieuwe opdrachten: Wij hebben nieuwe opdrachten en scenario’s toegevoegd om je uit te dagen en nieuwe inzichten te bieden. Dit zorgt ervoor dat je scherp blijft en de leerstof beter onthoudt.
  • Vernieuwde uitleg: We hebben de uitleg van de leerstof opnieuw geformuleerd, zodat je – ongeacht je leerniveau en achtergrond – de stof goed kunt begrijpen.
  • Meer illustraties: 1 beeld zegt meer dan 1000 woorden, toch? Daarom hebben we extra veel illustraties toegevoegd die de tekst ondersteunen, zodat je de stof niet alleen leest, maar ook visueel beter begrijpt.

Bekijk hieronder een impressie van de nieuwe training:

Ben je geïnteresseerd in onze vernieuwde Voedselveiligheid (HACCP), de opfrisser?

Neem contact met ons op via learning@precongroup.com, bel NL +31 (0)30 65 66 010 of BE +32 (0)11 26 99 07. voor meer informatie. Je kunt ook de trainingspagina bekijken om alles te ontdekken over onze e-learning.

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief, onze maandelijkse blik op food en non-food kwaliteitsmanagement.