Blijf op de hoogte
Abonneer je op onze nieuwsbrief, onze maandelijkse blik op food en non-food kwaliteitsmanagement.
We hebben ons klassikale aanbod flink uitgebreid. We bieden nu ook allerlei trainingen op het gebied van non-food. Bekijk hier aanbod hieronder.
Veiligheidsgerelateerde klachten: wat zijn de wettelijke verplichtingen en hoe werkt dit in de praktijk?
Verhandel je non-food consumentenproducten op de Europese markt? Dan is het belangrijk dat je bekend bent met de algemene veiligheidseisen
Hoe beoordeel je van de veiligheid van meubels? En hoe kun je overeenstemming met de wettelijke eisen aantoonbaar maken? De basistraining meubels biedt antwoorden!
Ben je werkzaam in een bedrijf dat speelgoed verhandelt op de Europese markt en ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van deze producten?
Verkoop je chemische consumentenproducten? Deze training is gericht op iedereen die betrokken is bij het etiketteringsproces van chemische producten.
De regels voor het gebruik van chemische stoffen zijn vastgelegd in de REACH Verordening. Wil je meer leren over wat deze regels precies inhouden?
Cosmetische artikelen en hun verpakkingen moeten in Europa voldoen aan strenge regels. Deze training is geschikt voor iedereen die betrokken is bij het etiketteringsproces van cosmetica.
De eisen voor vijf materialen zijn op Europees niveau gereguleerd en de Nederlandse warenwet bevat essentiële veiligheidseisen voor maar liefst 12 materialen, veel regels dus! Hoe weet je nu welke eisen op jouw product van toepassing zijn en hoe ga je hier op een praktische manier mee om?
Meer informatieVerkoop je elektrische consumentenproducten zoals keukenapparatuur, verlichting of audio/video apparatuur op de Europese markt?
Voor welke producten geldt deze verplichting nu precies? En hoe beoordeel je of een dure REACH registratie echt nodig is?
Voedselcontactmaterialen zijn niet alleen verpakkingsmaterialen van levensmiddelen. We gebruiken allemaal meerdere keren per dag producten die in contact komen met onze voeding.
Abonneer je op onze nieuwsbrief, onze maandelijkse blik op food en non-food kwaliteitsmanagement.