Blijf op de hoogte
Abonneer je op onze nieuwsbrief, onze maandelijkse blik op food en non-food kwaliteitsmanagement.
In dienst van Précon wil ik de rol van consultant zo goed mogelijk vervullen. Vandaar dat voor mij mijn persoonlijke ontwikkeling de afgelopen tijd centraal heeft gestaan. Ik ben erg perfectionistisch en wil dan ook het beste uit mezelf en mijn werk halen.
In mijn eerste periode bij Précon ben ik warm ontvangen door behulpzame collega’s en heb ik de vrijheid gekregen om een werkstijl te vinden die bij mij past. Ik ga graag goed voorbereid te werk als ik als consultant een opdracht uitvoer bij een klant. Bij Précon kan ik veilig in het diepe springen.
“Persoonlijke professionele ontwikkeling staat bij mij voorop, zo kan ik kwaliteit leveren bij de klant.“
Na mijn studie communicatie en multimediadesign ging ik aan de slag als recruiter, maar merkte al snel dat ik behoefte had aan een functie waarin ik mijn analytisch denkvermogen kon toepassen. Nu zit ik al langere tijd op mijn plek bij Précon.
Ik heb mezelf uitgedaagd om nieuwe dingen te ontdekken. Werken vanuit huis of ons kantoor, maar ook naar klanten op locatie. Ik vind het erg interessant om met mijn collega’s mee te kijken, daar leer ik ontzettend veel van! Ik blijf werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling, zodat ik mijn klanten van de beste hulp en adviezen kan voorzien.
Abonneer je op onze nieuwsbrief, onze maandelijkse blik op food en non-food kwaliteitsmanagement.