Blijf op de hoogte
Abonneer je op onze nieuwsbrief, onze maandelijkse blik op food en non-food kwaliteitsmanagement.
In augustus 2021 startte ik als consultant bij Précon. Via een scholing had ik in het verleden al eens van Précon gehoord en dat trok toen al mijn aandacht. Toen ik besloot mij erin te verdiepen kwam ik een aantal vacatures tegen, die mij erg aanspraken.
Na een aantal fijne gesprekken te hebben gehad, was ik dolblij toen ik hoorde dat ik mocht aansluiten bij het Précon-team. Het is voor mij erg snel en flexibel gelopen: in juni studeerde ik af in Biowetenschappen en Voedingsindustrie en in augustus begon ik aan een nieuw avontuur bij Précon.
“In mijn eerste jaar bij Précon heb ik mogen groeien, leren en specialiseren.”
Mijn eerste klantopdracht was voor de retailer Jumbo Supermarkten. In dit project houden we ons als team bezig met de etikettering en wetgeving van hun private label-producten. In het begin was het even zoeken voor mij hoe alles precies in zijn werk ging, maar ik werd goed ondersteund door mijn collega’s.
Een paar maanden later kon ik mij bezig gaan houden met productspecialisatie, waardoor steeds meer variatie in mijn werk kwam. Het contact met mijn collega’s is erg makkelijk en gezellig. Er is altijd wel iemand die je verder wil helpen of zelf naar je toe komt voor advies. Regelmatig ben ik een dag op kantoor in Antwerpen of Bunnik, om daar eens een praatje te kunnen maken bij het koffiezetapparaat. Ik kijk nu al terug op een mooie tijd bij Précon, met hopelijk nog vele in het verschiet.
Abonneer je op onze nieuwsbrief, onze maandelijkse blik op food en non-food kwaliteitsmanagement.