
Blijf op de hoogte
Abonneer je op onze nieuwsbrief, onze maandelijkse blik op food en non-food kwaliteitsmanagement.
Als je me tijdens mijn studie had verteld dat ik in de wereld van kwaliteit en voedselveiligheid zou belanden, had ik gezegd: “Dat nooit!”. Maar niets is zo veranderlijk als de mens. Na mijn studie kreeg ik de kans om als productontwikkelaar van sportvoeding aan de slag te gaan bij een start-up. Een perfecte manier om mijn passie voor gezondheid en fascinatie voor levensmiddelen te combineren.
Zoals dat gaat bij een kleine onderneming, bleef het niet bij één rol. Al snel werd ik naast productontwikkelaar, ook de kwaliteitsmanager. Die dubbele rol gaf me de kans om talloze inspirerende levensmiddelenbedrijven in Nederland en daarbuiten te leren kennen. Wat me opviel? Veel bedrijven worstelen met het vertalen van externe eisen naar praktische oplossingen.
“Geen dag is hetzelfde bij Précon. Ik leer ontzettend veel en lever tegelijkertijd een waardevolle bijdrage aan de kwaliteit van levensmiddelen.”
Na 2,5 jaar in deze veelzijdige functie was ik toe aan een volgende stap. Bij Précon vond ik een werkgever die ruime ontwikkelingsmogelijkheden biedt en waar ik mijn verkenningstocht in de levensmiddelenindustrie kon voortzetten.
Inmiddels bezoek ik wekelijks meerdere levensmiddelenbedrijven met de meest uiteenlopende producten in het assortiment. Ik volg regelmatig interne trainingen, waarvan ik de opgedane kennis vaak direct in de praktijk kan toepassen. Maar het allermooiste? Ik help dagelijks ondernemingen met concrete en haalbare kwaliteitsoplossingen.
Geen dag is hetzelfde bij Précon. De enige zekerheid die je hebt, is dat je in korte tijd ontzettend veel leert en tegelijkertijd een waardevolle bijdrage levert aan de kwaliteit van levensmiddelen in binnen- en buitenland.
Abonneer je op onze nieuwsbrief, onze maandelijkse blik op food en non-food kwaliteitsmanagement.