
Blijf op de hoogte
Abonneer je op onze nieuwsbrief, onze maandelijkse blik op food en non-food kwaliteitsmanagement.
Ik ben al meer dan 15 jaar werkzaam bij Précon. Via een training kreeg ik goede verhalen te horen over dit adviesbureau en ik werd nieuwsgierig. Ik solliciteerde niet voor een specifieke functie, maar meer een open rol waarin ik mijn competenties en kennis zou gaan uitbreiden en ontwikkelen, om deze vervolgens toe te passen in het werkveld.
In het begin hield ik mij vooral bezig met het ondersteunen van certificeringsprojecten. Gaandeweg kwam ik erachter dat ik ook veel voldoening haalde uit het overbrengen van kennis en vaardigheden. Ik besloot een trainingsopleiding en vervolgens een coachopleiding te volgen om me hierin te kunnen specialiseren.
“Ik hou van aanpakken. Hoe complexer een probleem, des te groter de uitdaging.”
In mijn jaren als consultant bij Précon heb ik veel meegemaakt. Allerlei ontwikkelingen in ons vakgebied, een gevarieerde lijst van klanten én de groei van mezelf als professional.
Terugkijkend vind ik het bijzonder om te zien hoe wij als team door de jaren heen deze organisatie gemaakt hebben tot wat het nu is. Daar mogen we trots op zijn. Naast alle veranderingen is er een ding hetzelfde gebleven: de openheid van Précon. Iedereen krijgt de ruimte om kansen te grijpen, te groeien en ambities waar te maken.
Abonneer je op onze nieuwsbrief, onze maandelijkse blik op food en non-food kwaliteitsmanagement.